Stubfræsning


Tlf: 60 75 95 34


Email: Stubfraesningfyn@gmail.com


Stubfræsning af
træstubbe - trærødder - hæk planter - bambus - bede m.m.Stubfræsning er en særdeles effektiv og hurtig metode og er samtidig billig i forhold til opgravning da man slipper for udgifter til bortkørsel, efter arbejdet er der kun træ spåner tilbage som hurtigt formulder, spånerne er også velegnet som bunddækning. Vi bruger en yderst effektiv maskine som kan komme ind igennem havelåger - døråbninger ja selv ned af mindre trapper, vi kan stort set komme ind alle vegne (80cm.bred)og maskinen efterlader kun minimale trykspor på plænen.Har du et mindre jordstykke med trærødder/stubbe kan vi hurtigt fræse jord og det hele igennem hvis du f.eks. skal have sået græs, det går meget stærkt og vi kan spare dig for en masse arbejde.Er haven uoverkommelig?


Har du svært ved at få tid til din have får du lige et par ideer her: Mange folk har mange træer og små bede rundt omkring i haven, i mange tilfælde er det en stor fordel at få fjernet nogle bede, og fælde nogle træer og samle dine planter i et eller nogle få store bede gerne midt på græsplænen, på den måde bliver haven langt mere overskuelig og nem at holde, husk det er lang nemmere at slå græs end at skal holde en masse bede rene for ukrudt. Vi kan lynhurtigt og særdeles billigt fræse det igennem og evt. fælde træer m.m.Hvad koster det?


Du er velkommen til at ringe eller evt. tage et foto af opgaven med din mobil og sende en mms til Tlf: 60759534 eller du kan sende en email med et foto til: Stubfraesningfyn@gmail.com husk at opgive dit navn og Tlf nr. så vil vi hurtigt ringe tilbage med en pris.
Alle vores opgaver bliver løst til meget konkurrence dygtige priser og vi kan næsten altid komme inden for en uge.
Vi kommer også gerne forbi og ser på opgaven og det er altid helt gratis og uforpligtigende at få lavet en fast pris på arbejdet.

Vi tager ingen betaling for kørsel du betaler kun for det arbejde vi udfører.


Ring i dag og få en snak, tager vi ikke telefonen læg da blot en besked og vi ringer tilbage.


Se vores Youtube kanal her:
Youtube Kanelv./ Erling Pedersen
Tlf: 60759534

Kopiér vores E-mail adresse:
Stubfraesningfyn@gmail.com for at sende en email.
Eller klik her